Ik sta versteld dat het zo goed gaat

» Jan van der Veer

Chronische pijn management met de sanakey

Jan heeft in 2001 bij een ongeluk een gecompliceerde breuk in zijn linker scheenbeen opgelopen.

Jan zijn verhaal

Naast de breuk waren ook de kruisbanden in zijn knie afgescheurd. Van de blijvende beperkingen in zijn been is de verwachting dat deze alleen maar groter gaan worden. In overleg met de arts is besloten om voorlopig met een knieprothese te wachten. Jan is al jaren actief bezig met het goed verzorgen van zijn lichaam. Hij laat zijn benen regelmatig masseren en hij houdt zichzelf goed in beweging. Sinds kort wordt hij ook behandeld met de key methodiek. Hiervan merkt hij langere perioden minder pijn en meer mobiliteit in de weken na de behandeling.

Jan en zijn vrouw hebben zelf een sanakey aangeschaft: Jan wil zelf meer kunnen doen als hij tussen afspraken in de praktijk last heeft. Dat dit heel goed lukt blijkt uit het verslag dat hij deelt:

“Dankzij de behandelingen in de praktijk en van onszelf met de sanakey kunnen we nog aardig wandelen. Met de knie gaat het aardig. Die behandel ik bijna elke dag en neem dan gelijk de vermoeide kuit- en bovenbeenspieren mee. Ook met mijn vrouw gaat het lekker, die heeft al meerdere keren het apparaat gebruikt. Het is wel heel wonderlijk dat het zo goed helpt hoor. Voor het bewijs bijgaand wat foto’s waarop je ziet dat we best moeilijke paden lopen. Het stijgen gaat goed, naar omlaag lopen wat minder. Al met al klagen we niet en ik sta elke keer weer versteld dat het zo goed gaat.”

Groetjes (of op zijn Oostenrijks Gruss Gott)”.

Jan en Pieta

Hoe draagt de sanakey bij aan het wandelplezier van Jan?

De sanakey is een persoonlijk hulpmiddel dat vooral bekend is vanwege de resultaten bij pijn vermindering. De technologie werkt op de informatie uitwisseling in het lichaam via biofeedback gestuurde neurostimulatie:

Jan kan mede door zijn sanakey iedere dag te gebruiken lekker wandelen in Oostenrijk omdat hij na het wandelen zijn herstelmechanisme via dit informatie systeem een zetje in de goede richting geeft.

Een paar ervaringen van andere sanakey eigenaren:

Ik behandel mezelf iedere ochtend 10 minuten en ben fit en pijnvrij voor de hele dag. Cliënte met fibromyalgie.

Hier is een behandel traject als ‘reset programma’ voor het regelsysteem gebruikt, waarbij de sanakey stap voor stap integreerde in de dagelijkse acties en er steeds minder therapie sessies nodig waren.

Ik kan de sanakey pakken wanneer ik hem nodig heb en hoef niet te wachten tot de volgende afspraak. Beeldscherm werkster met nek, schouders/arm klachten.

De sanakey is een praktisch hulpmiddel voor pijn management op een natuurlijke wijze en behoort tot de beste persoonlijke tools voor gezondheid en herstel mogelijkheden van deze tijd: slim, eenvoudig te gebruiken, effectief en mobiel.

Wil je een Sanakey aanschaffen of er een huren? Neem contact op via info@keyserie.nl