Physiokey in de fysiotherapie praktijk

» Tijda Deisz

Fysiotherapeut

“In Februari dit jaar (2019) ben ik door Nancy in contact gekomen met het gebruik van de physiokey. Na haar verhaal en een proefbehandeling was ik helemaal enthousiast. Vervolgens heb ik de physiokey gekocht en heb ik op 11 mei de basiscursus gevolgd. Het was een zeer inspirerende dag met heel veel praktische informatie over het behandelen met de physiokey.

Zelf werk ik al meer dan 35 jaar in de fysiotherapie maar het is voor het eerst dat ik helemaal enthousiast ben over een apparaat. Dit apparaat is helder in het gebruik en in wat het doet. Door de interactie die de physiokey op het autonome zenuwstelsel heeft ontstaat er een communicatie waarbij de physiokey zich voortdurend aanpast aan de feedback van het lichaam.

Geen hokuspocus in de diepte maar gewoon hoorbaar, zichtbaar en voelbaar zowel voor de patient als voor de therapeut. Daardoor voelt de physiokey, wanneer je er mee werkt, als een verlengde van jezelf en is het een geweldige aanvulling op je therapie. De physiokey maakt het werk leuker en uitdagender omdat het de mogelijkheden, en daardoor de resultaten, vele malen vergroot.

Mijn resultaten zijn tot nu in ieder geval boven verwachting. Daarom begrijp ik niet dat dit apparaat binnen de fysiotherapie in Nederland nog steeds onopgemerkt is gebleven.”

Tijda Deisz, fysiotherapeut

Heel veel dank voor de mooie review, Tijda!

Wil je weten hoe de physiokey precies jouw therapie aanvult?

Neem contact op voor een gratis demonstratie via : 0618739268 of info@keyserie.nl