Met relatief weinig behandelingen boek ik al snel resultaat.

» Petra Coppens

Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen

Ik was benieuwd naar de physiokey en werd nog enthousiaster toen bleek dat het nooit een slechte invloed op het lichaam kan hebben (waar ik wat bezorgd over was), als ik niet op de juiste plek behandel of de meest optimale instelling gebruik. Weten dat het geen schade kan toebrengen geeft mij heel veel vertrouwen en rust.

Door mijn eigen positieve ervaring, het enthousiasme en de ervaring van Nancy van Key Health heb ik besloten om met de physiokey te gaan werken. Ik wilde ten eerste het verschil maken voor mijn cliënten en mezelf onderscheiden, echt een meerwaarde bieden bovenop mijn lymfe drainage en massage therapie. Het bereik aan mensen dat ik kan helpen is veel groter geworden. Ik kan de physiokey zowel bij stress gerelateerde klachten als acute trauma’s toepassen. Het heeft altijd een positieve uitwerking op het lichaam.

Met relatief weinig behandelingen boek ik al heel snel resultaat, meestal al in de eerste behandeling. De cliënt krijgt meteen vertrouwen, wordt goed geholpen en zal ook met een eventuele volgende klacht terugkomen.

Ik heb meer vertrouwen in mijn eigen mogelijkheden om voor mijn cliënten echt het verschil te kunnen maken. Vaak zijn ze al overal geweest en nergens goed geholpen of gehoord.

Mijn praktijk is drukker geworden en mijn cliënten bestand is gegroeid door mond op mond reclame. Mensen zoeken ook op scenar/physiokey en daardoor heb ik zelfs cliënten van 100 km ver omdat er geen therapeut dichterbij is. Mensen maken echt een afspraak als ze op mijn website zien dat ik met de physiokey/scenar therapie werk.

De investering is relatief laag qua apparatuur en scholing, zeker in vergelijking met andere meetapparatuur en daarbij is de brede toepasbaarheid belangrijk voor mij. Het is veilig en goedkoop in gebruik als je het eenmaal hebt aangeschaft en ik kan de physiokey overal voor inzetten!

Ik kan de physiokey zeker aan cliënten en collega’s aanbevelen en doe dit ook regelmatig.

Ik ben er blij mee en gebruik hem elke dag!

Petra Coppens
P therapie Oisterwijk
Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.

Naar Ptherapie Oisterwijk