Fascia-Flow

Je duim kan meer
voel het verschil

Werkelijk uniek en nu beschikbaar; onze nieuwe Fascia-Flow tool brengt technologie en manuele therapie samen. Je zult direct het verschil voelen en je vingers zullen je dankbaar zijn. Je therapie met de bio-adaptieve impulsen kun je nu perfect combineren met je praktische manuele technieken voor fascies en triggerpoints. Uiterste nauwkeurigheid, aangedreven door je duim! Je behandelsucces verhoogt terwijl je je handen spaart.

Bereik de hoogste precisie door deze innovatieve uitbreiding met de physiokey te combineren. Met de nieuwe Fascia-Flow komen anders nauwelijks toegankelijke delen van de huid binnen bereik, of je kunt er verfijnd op het gezicht mee behandelen. Goud op titanium verzekert van een optimale impulsdoorgifte en is tevens geschikt voor mensen met allergieën.

Fasia-Flow en Key Phorese
elegant combineren

De cliënt raakt de zij-elektroden van de physiokey met zijn/haar eigen handen aan en je brengt de externa (creme, gel, ..) diep in het weefsel door de toepassing met de Fascia-Flow.
Je physiokey blijft zo vrij van product resten, de ionen stroom is verzekerd zonder dat je de client zelf aanraakt en de Fascia-Flow kan daarna makkkelijk worden gereinigd.